Telefonszám: +36 30 505 8413
Mit keres?
Jármű Szélesség
Magasság
Átmérő
Gyártó
Keresés
Jármű Szélesség
Magasság
Átmérő
Gyártó
Keresés
banner-1559311347704348281491.png

Nyárindító nagytakarítás

A téli és tavaszi hónapok nemcsak a járművön kívül, de belül is igen nagy nyomot tudnak hagyni: a téli időszak alatt havat, a tavaszi szeszélyes időjárás miatt pedig nem kevés vizet és sarat hordtunk be cipőnkkel az autóba. Ezek nyomok a szőnyegen, ülésen, műszerfalon, lényegében mindenhol felfedezhetők, a rég elszórt morzsákról, ki nem dobott üres flakonokról és nyugtákról pedig ne is beszéljünk. Ha eddig nem történt meg, érdemes a nyári szezont egy kiadós nagytakarítással kezdeni! Nézzük, mire kell ügyelni egy ilyen nagytakarításnál:

1. Első lépésként az egész járműből szedjük össze a nagyobb szemeteket. Vegyük ki a szőnyegeket, és alaposan poroljuk ki őket, majd porszívózzuk ki az egész autót, a padlót, a tárolórekeszeket, az üléseket.

2. Szőnyegtisztítás: Porszívózzuk ki a szőnyegeket is, majd használjunk rajtuk kárpittisztítót (ügyelve a gyártói utasításokra!). Legyen kéznél egy kefe, melyet körkörös mozdulatokkal használjuk a takarításhoz, a makacsabb foltokhoz pedig használjunk folteltávolítót. Ha megoldható, hagyjuk a szőnyeget 24 óráig szabad levegőn száradni!

3. Szövettisztítás: Szerezzünk be szövettisztítót, amit permetezzünk az ülésre, ügyelve a gyártói előírásra, és egy puha kefe segítségével oszlassuk el az ülésen. Soha ne használjunk egyszerre túl sok tisztítószert, mert káros hatása lehet az anyagra! A művelet végén töröljük át az ülést egy mikroszálas kendővel.

4. Műanyagápolás: először meleg vizes, mikroszálas kendővel töröljük át a műszerfalat, ha ezzel kész vagyunk, permetezzünk műanyagápolót egy rongyra, és töröljük át ezzel is alaposan az egész felületet. A műanyagápoló segít a szennyeződések megtisztításában, és ápolja a felületet.

5. Utolsó lépés a szélvédőtisztítás. Permetezzük az ablakmosót az üvegfelületre, majd alaposan töröljük át a mikroszálas törlőkendővel, ezt követően pedig töröljük szárazra egy másik ronggyal!

Jó munkát kívánunk!

2018.06.08.

Vissza

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.

Segítünk, hívjon

+36 30 505 8413