Telefonszám: +36 30 505 8413
Mit keres?
Jármű Szélesség
Magasság
Átmérő
Gyártó
Keresés
Jármű Szélesség
Magasság
Átmérő
Gyártó
Keresés
banner-1476365827249953095801.png

Michelin, az abroncstesztek királya

“Verhetetlen győztes: a kiegyensúlyozott Michelin” – így értékelte teljesítménye alapján a MICHELIN Pilot Sport 4 gumit az AutoMotorundSport(AMS) magazin.

A Michelin abroncsa az AMS magazin 2018-as tesztjén a “különösen ajánlott” minősítést kapta, egyedüliként a mezőnyben. A legmagasabb pontszámokat érte el nedves (fékezés, irányíthatóság, tapadás) és száraz (fékezés, irányíthatóság, sávváltás) felületen is.

A kiemelkedő teljesítményt az AutoZeitung is elismerte, ahogy a teszt logójukon is szerepel: “A teszt legjobbja (Best in test)” lett a Michelin Pilot Sport 4. “Nedves úton a Michelin tarol! Kiváló a tapadása, hihetetlenül gyorsan reagál… – abszolút biztonságos!” A teszt szervezői kiemelték még a rövid féktávot száraz úton, valamint a pontos kormányozhatóságot is. A Michelin nyíregyházi gyárában is készülő sportabroncs a bevezetése óta már 6. alkalommal lett tesztgyőztes!

Az ADAC nyári teszteredményei is sikereket hoztak a Michelin számára: a MICHELIN Primacy 3, az idei újdonság (MICHELIN Primacy 4) elődje, a nyári kínálatban is első helyezést ért el. 16 abroncs közül lett az első, és megkapta a “GUT” (“jó”) minősítést is, mely a legmagasabb az ADAC tesztben. Az értékelés alapján a MICHELIN Primacy 3 egy nagyon jól kiegyensúlyozott abroncs, legjobb eredményekkel élettartam terén, illetve különösen jól teljesít száraz felületen, de nedves úton is megállja a helyét.

2018.08.31.

Vissza

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.

Segítünk, hívjon

+36 30 505 8413