Telefonszám: +36 30 505 8413
Mit keres?
Jármű Szélesség
Magasság
Átmérő
Gyártó
Keresés
Jármű Szélesség
Magasság
Átmérő
Gyártó
Keresés
banner-1470640339699124937411.jpg

Beszáll az űrprogramba a Bridgestone

A gumiabroncs óriás bejelentette, hogy a Japán Aerospace Exploration Agency-vel (JAXA) és a Toyota Motor Corporationnel (Toyota) együttműködve részt kíván venni egy nemzetközi űrkutatási programban. A Bridgestone feladata a túlnyomásos holdjárműveken használt gumiabroncsok teljesítményigényeinek vizsgálata, valamint a járművek jobb tereptartásának biztosítására fog irányulni.

A program kitűzött céljai között szerepel az emberi tevékenység szerepének bővítése, és szellemi tulajdonjoggal védett fejlesztések megvalósítása az űrkutatás terén. A Bridgestone a másik két szervezettel együttműködve arra vállalkozott, hogy az űr-expedíciók új korszakában segítséget nyújtson a holdjárművek és a holdfelszín közötti abroncsnyom tulajdonságainak vizsgálatában, és támogassa a Toyota holdjármű-programjának megvalósítását.

A Bridgestone szakértelme és korábban megszerzett tapasztalatai a gumiabroncsok lenyomatának fejlesztésében szerepet kapnak majd a holdjármű mozgatásához kapcsolódó kihívások vizsgálatában. Ezen felül kialakításra kerül egy elasztikus abroncs is, amely képes megtartani a holdjármű súlyát, kezelni a gyorsítás és a fékezés terheléseit, biztosítani a lengéscsillapítást, javítani a jármű manőverező-képességét, és lehetővé tenni, hogy a jármű bejárja a több mint 10.000 km-es útvonalat.

https://www.youtube.com/watch?v=VSO1Cat2wWo

A Bridgestone büszke a különleges manőverezési kihívások megoldásában szerzett tapasztalataira. Szilárdan elkötelezte magát a most induló nemzetközi űrkutatási program aktív támogatása mellett, egy olyan abroncslenyomat kifejlesztésével, amely képesnek mutatkozik majd a Hold felszínén érvényesülő rendkívüli kihívások kezelésére.

Nézze meg webáruházunk Bridgestone nyári gumiabroncsait, és rendeljen az űrprogramban is résztvevő gyártótól!

2019.06.14.

Vissza

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.

Segítünk, hívjon

+36 30 505 8413