Telefonszám: +36 30 505 8413
Mit keres?
Jármű Szélesség
Magasság
Átmérő
Gyártó
Keresés
Jármű Szélesség
Magasság
Átmérő
Gyártó
Keresés
banner-1474547961846244818065.png

Az idei nyár sztárja a Continental PremiumContact 6 nyári gumiabroncs

A 2019-es független abroncs teszteken a Continental PremiumContact 6 nyári gumiabroncsa rendre kiemelkedő eredményeket ért el. Ezek az eredmények pedig egyáltalán nem érdemtelenek, hiszen a Continental mérnökei rengeteg fejlesztést és tesztet végeztek el, hogy a mintázatnak meglegyen a három fő fókuszpontja: a biztonság, a komfort és a kezelhetőség.

A PremiumContact 6 kétrétegű futófelület alapanyagánál használt kristályos szerkezetű szilika kimagasló fékteljesítményt biztosít a guminak, különösen vizes útfelületen. A Continental mérnökeinek sikerült a biztonság növelése mellett maximalizálni az abroncs futásteljesítményét is. Optimalizálták a futófelület kopásintenzitását, így egyedülálló mértékben, több mint 15%-kal növelni tudták a PremiumContact 6 futásteljesítményét. A fejlesztés során innovatív polimerek használatával jelentős mértékben növelték a talajkapcsolat minőségét és az abroncs tartósságát a mindennapos vezetési körülmények között. A lágyabb merevséggel rendelkező futófelület mintázat fokozza a vezetési komfortot és mérsékli a belső zajt.

A maximális kontroll és kanyarstabilitás érdekében tovább fejlesztették a makroblokk-kialakítást. Az összetett blokkstruktúra a vállrészen rendkívül jó oldalirányú erőátvitelt tesz lehetővé. Mindezeken felül a futófelületi bordák aszimmetrikus kialakítása növeli a mintázat merevségét és csökkenti, a blokkok deformációját ezzel biztosítanak kitűnő tapadást még extrém erőhatások esetén is.

Szerezze be webáruházunkból az idei nyár sztárját, a Continental PremiumContact 6 nyári gumiabroncsát!

2019.06.21.

Vissza

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.

Segítünk, hívjon

+36 30 505 8413